torsdag 11. april 2013

The really next big thing on the net

Jeg jobber som Country Manager for NowShop AS i Norge. Og dette er ingen tvil om at det vi holder på med her er det neste store innen e-commerce. Ihvertfall har vi veldig trua på dette selv, men også fått virkelig gode tilbakemeldinger.

I dagens annonse marked er det blitt vanskeligere og dyrere å markedsføre seg. Annonsørene vil ha det billigere eller flere visninger for samme prisen, mens nettstedene som kjører annonsene gjerne vil ha mer. Men spesielt for de som kjører Google Adwords er det blitt markant dyrere å markedsføre seg fordi konkurranse er blitt så stor.

Så hva gjør egentlig vi i NowShop da, som gjør at dette blir så bra?

Jo, det vi gjør er at vi tar en eksisterende nettbutikk's vare utvalg, og legger inn i vår database. Deretter legger vi ut nettbutikker på nettsteder med høy trafikk. På denne måten vil nettbutikkene treffer fler mennesker og få en større daglig eksponering, mens nettstedene kan tjene penger på alle de brukerne de allerede har.

Tidligere er dette kallt "affiliate" mens vi har tatt det ett sted videre og kaller det "distributed e-commerce"

Vi kan sette dette opp på blogger, nyhetssider, bransjesider, eller faktasider, det eneste som trengs er å kunne sette inn en "iframe" kode.

Er dette noe du kunne tenke deg på ditt nettsted er det bare å ta kontakt med meg på tlf: 45 69 03 61 eller jens@nowshop.com


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar